Maksaminen tekstiviestillä

Tee maksaminen helpommaksi ja tehokkaammaksi lähettämällä laskut tekstiviestillä. Se on yksinkertainen, ympäristöystävällinen ja turvallinen ratkaisu maksamiseen

Mobimaksu on helppo ja luotettava maksupalvelu tekstiviesteillä

Mobimaksu-palvelumme avulla voit lähettää maksupyynnöt helposti ja luotettavasti tekstiviesteillä. Mobimaksu yhdistää useita maksutapoja yhteen käyttöliittymään. Saat maksut yleisimpien maksupalveluntarjoajien kautta, jotka ovat integroitu palveluumme.

Laskuta asiakastasi lisäpalveluista tai asiakaspalvelukanavissa tehdyistä tilauksista lähettämällä maksulinkki Mobimaksun avulla. Viestit voidaan lähettää automaattisesti tai manuaalisesti, hyödyntäen toimintavarmaa rajapintaamme.

Tekstiviestissä on suora linkki laskeutumissivulle, jonka kautta asiakas voi maksaa laskun haluamallaan maksutavalla. Laskun tiedot siirtyvät automaattisesti, joten asiakkaan ei tarvitse syöttää viitenumeroita tai muita tietoja manuaalisesti. Maksutiedot siirtyvät eri järjestelmiin saumattoman integraation ansiosta.

Voit muokata laskeutumissivua yrityksesi brändin mukaiseksi ja lisätä kohdennettuja viestejä tai tarjouksia, sillä laskeutumissivut ovat henkilökohtaisia jokaiselle vastaanottajalle.

Mobimaksu toimii globaalisti ja tukee useita maksutapoja, kuten Paytrail, Apple Pay, MobilePay, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Diners Club, Maestro, Vipps, Swish, PayPal sekä monia muita.

Mobimaksu mahdollistaa myös kuukausittain toistuvien veloitusten aktivoinnin.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin kartoitetaan tarpeenne tarkemmin. Alkukartoitus on maksuton eikä velvoita mihinkään.

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ryhmätekstiviestit.fi

myynti@ryhmatekstiviestit.fi

Preoni Oy / ISE Dev Oy

Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

ISE.fi

Avaa tili

Valitse itsellesi sopiva palvelupaketti ja testaile rauhassa – ensimmäinen kuukausi on kuukausimaksuton. Riskitön kokeilu; ei luottokorttitietoja, ei avausmaksuja, eikä vanhenevia krediittejä ja tilauksen voi irtisanoa milloin vain.

Avaa tili

Ryhmätekstiviestit

Mobiilimarkkinointia kustannustehokkaasti

Ratkaisumme