Tekstiviestit selaimesta

Lähetä yrityksen ryhmätekstiviestit helposti netissä. Selaimella toimiva Ryhmätekstiviestit -palvelu on helppokäyttöinen ja nopea ottaa käyttöön.

Tekstiviestien lähetys ja ajastus selaimella

Selkeässä lähetysnäkymässä voit valita viestin lähettäjän nimen tai numeron sekä valita tai lisätä vastaanottajat. Tekstiviestejä voi lähettää kerralla muutaman tai useita kymmeniä tuhansia. Voit myös ajastaa viestit lähtemään optimaaliseen aikaan.

Keskustelunäkymässä pystyt helposti seuraamaan ja tarvittaessa vastaamaan yksittäisen henkilön tekstiviesteihin.Keskustelunäkymässä näet viestit joita olet lähettänyt tiettyyn puhelinnumeroon, sekä viestit jotka olet vastaanottanut numerosta (Huom. viestien vastaanotto järjestelmään vain Joustava ja Joustava + oma vastaanottajanumero palveluissa).

Historiatiedoista voidaan seurata mitä muutoksia palvelussa on tehty ja mitä viestejä on lähetetty.

Kätevät tekstiviestipohjat

Usein toistuvia tekstiviestejä varten palvelussa voi luoda ja muokata erilaisia viestipohjia. Tämä nopeuttaa ja tehostaa toimintaa. Viestipohjia voi luoda rajattomasti.

Puhelinluettelon hallinta

Palvelussa voit hallita ja muokata kontaktilistaa sekä luoda erilaisia ryhmiä eri lähetyksiä tai segmenttejä varten. Yhteystietojen tuonti palveluun onnistuu yksitellen manuaalisesti tai lataamalla yhteystiedot Excel-muodossa. Sallitut tiedostomuodot ovat .csv, .xlsx ja .xls.

Jos haluat puhelinluettelon synkronoituna omiin järjestelmiin niin sekin onnistuu. Tässä tapauksessa ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen alkukartoitus jossa saadaan asiaa eteenpäin.

Projektit

Lähetettävät tekstiviestit voidaan korvamerkitä eri projekteille, jolloin tilastoissa voidaan seurata, miten viestit jakautuvat näiden projektien kesken. Projekteja voivat olla tavanomaisten projektien lisäksi mm. eri mainoskampanjat, kriisitiedotus, sidosryhmät jne. Projektit voidaankin ajatella eri kustannuspaikoiksi yrityksen kirjanpidossa.

Hallintapaneeli ja tilastot

Hallintapaneelissa voit tarvittaessa määritellä lähetettävien viestien enimmäismäärät ja turvarajat automaattisten hälytysten kera.

Voit myös antaa käyttöoikeuksia muille käyttäjille ja määritellä käyttäjän käyttöoikeustasot.

Hallintapaneelissa määritellään myös maat joihin tekstiviestejä voi lähettää sekä mahdollisten virheraporttien vastaanottajat.

Tilastoista näet kuinka paljon tekstiviestejä on lähetetty milläkin ajanjaksolla. Historiatiedoista voidaan seurata mitä muutoksia palvelussa on tehty ja mitä viestejä on lähetetty.

Valitse tarpeisiisi sopiva palvelupaketti

Voit vaihtaa kuluttomasti palvelupakettia milloin vain. Kaikkiin palvelupaketteihin sisältyy mahdollisuus käyttää tekstiviestirajapintaa (SMS Gateway).

Kiinteä -paketin hinnat:

19 €/kk sis. 1000 ilmaista viestiä (6 kk laskutusjaksossa) ja ylimenevät 0,095 €/viesti

Kiinteä -palvelupaketti on edullisin pienelle viestimäärille ja yksisuuntaiseen tekstiviestintään. Sillä et voi vastaanottaa paluuviestejä järjestelmään, mutta voit vastaanottaa paluuviestejä puhelimeen.

Avaa tili

Joustava -paketin hinnat:

29 €/kk ja 0,06 €/viesti

Joustava -palvelupaketti on edullisin suurehkolle viestien määrälle ja se sopii kaksisuuntaiseen tekstiviestintään. Saat vastaanotettua paluuviestit suoraan järjestelmään tai puhelimeen. Jotta paluuviestit saa järjestelmään, täytyy lähettäjän käyttää avainsanoja viestin alussa (esim. “PALAUTE ruoka oli hyvää”, missä PALAUTE on avainsana).

Avaa tili

Joustava + oma vastaanottajapuhelinnumero -paketin hinnat:

49 €/kk ja 0,06 €/viesti

Paras ratkaisu kaksisuuntaiseen tekstiviestintään. Palvelupaketti on muuten sama kuin Joustava, mutta saat kaikki tiettyyn puhelinnumeroon lähetetyt viestit näkyville järjestelmään ilman, että tarvitsee käyttää avainsanoja. Varaamme teleoperaattorilta numeron ja tähän menee noin kolme arkipäivää.

Avaa tili

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ryhmätekstiviestit.fi

myynti@ryhmatekstiviestit.fi

Preoni Oy / ISE Dev Oy

Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

ISE.fi

Avaa tili

Valitse itsellesi sopiva palvelupaketti ja testaile rauhassa – ensimmäinen kuukausi on kuukausimaksuton. Riskitön kokeilu; ei luottokorttitietoja, ei avausmaksuja, eikä vanhenevia krediittejä ja tilauksen voi irtisanoa milloin vain.

Avaa tili

Ryhmätekstiviestit

Mobiilimarkkinointia kustannustehokkaasti

Ratkaisumme