Tekstiviestit rajapinnan kautta

Tekstiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen rajapinnan kautta (SMS API / SMS Gateway). Rajaton integrointi kaikkiin järjestelmiin

Rajapinnan toiminta ja integrointimahdollisuudet

Nykyajan digitaalinen ympäristö vaatii saumattomia integraatioita eri palvelujen välillä. Tekstiviestipalvelumme tarjoaa käyttäjilleen joustavan rajapinnan (SMS API / SMS Gateway), jonka avulla integroidaan tekstiviestien lähetys ja vastaanotto muihin järjestelmiin.

Rajapinnan avulla voit helposti yhdistää oman sovelluksesi tai järjestelmäsi ryhmätekstiviestipalveluumme. Tämä mahdollistaa viestintäsi tehostamisen ja sen integroimisen sujuvasti muihin toimintoihin. Kun viestintäprosessit ovat automatisoituja ja keskitettyjä, voit säästää merkittävästi aikaa eikä sinun tarvitse huolehtia monista manuaalisista tehtävistä.

Rajapinnasta ei synny lisäkustannuksia, vaan se kuuluu palvelun hintaan kaikissa palvelupaketeissa.

Teknisesti rajapinta on rakennettu käyttäen HTTPS POST -menetelmää, joka takaa viestien turvallisen siirtymisen verkon yli. Tämä tarkoittaa, että kaikki tiedonsiirrot tapahtuvat salatussa muodossa, suojellen tietojasi mahdollisilta tietomurroilta tai väärinkäytöksiltä.

Voit ladata rajapintakuvauksen tästä.

Ymmärrämme, että jokainen järjestelmä ja integraatio on erilainen. Jos kohtaat haasteita integrointiprosessissa, haluat päivittää olemassa olevia järjestelmiäsi tai tarvitset apua uuden järjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa, tiimimme on valmis auttamaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä joko alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@ryhmatekstiviestit.fi.

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ryhmätekstiviestit.fi

myynti@ryhmatekstiviestit.fi

Preoni Oy / ISE Dev Oy

Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

ISE.fi

Avaa tili

Valitse itsellesi sopiva palvelupaketti ja testaile rauhassa – ensimmäinen kuukausi on kuukausimaksuton. Riskitön kokeilu; ei luottokorttitietoja, ei avausmaksuja, eikä vanhenevia krediittejä ja tilauksen voi irtisanoa milloin vain.

Avaa tili

Ryhmätekstiviestit

Mobiilimarkkinointia kustannustehokkaasti

Ratkaisumme