Rajapinta

Tekstiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen rajapinnan kautta (SMS API / SMS Gateway). Rajaton integrointi kaikkiin järjestelmiin.

Rajapinnan toiminta

Tekstiviestejä on mahdollista lähettää ja vastaanottaa myös rajapinnan (SMS API) kautta varsinaisen selaimessa toimivan tekstiviestipalvelun lisäksi. Rajapinnan avulla voi liittää oman sovelluksen ryhmätekstiviestipalveluun, mikä mahdollistaa palvelun rajattoman integroinnin muihin järjestelmiin.

Rajapinnasta ei synny asiakkaalle lisäkustannuksia, vaan se kuuluu palvelun hintaan kaikissa palvelupaketeissa. Rajapinta on toteutettu HTTPS POST -tekniikalla ja se on asianmukaisesti suojattu luvatonta käyttöä ja tietomurtoja vastaan. Valittu tekniikka tarkoittaa sitä, että tekstiviestit siirtyvät verkon yli salatussa muodossa.

Jos tarvitset apua integroinnissa, omien järjestelmien uudistuksissa tai uuden rakentamisessa ja suunnittelussa, niin autamme mielellämme. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai myynti@ryhmatekstiviestit.fi

Lataa rajapintakuvaus

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ryhmätekstiviestit.fi

myynti@ryhmatekstiviestit.fi

Preoni Oy / ISE Dev Oy

Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

ISE.fi

Avaa tili

Valitse itsellesi sopiva palvelupaketti ja testaile rauhassa – ensimmäinen kuukausi on kuukausimaksuton. Riskitön kokeilu; ei luottokorttitietoja, ei avausmaksuja, eikä vanhenevia krediittejä ja tilauksen voi irtisanoa milloin vain.

Avaa tili

Ryhmätekstiviestit

Mobiilimarkkinointia kustannustehokkaasti

Palvelumme

  • Mobiilimarkkinointi
  • Asiakaspalaute, asiakaskokemus ja NPS
  • Kyselytutkimus
  • Kriisiviestintä
  • SMS Gateway tekstiviestirajapinta