Longcode-numero

Longcode-numero on virtuaalinen mobiilinumero. Se näyttää tavalliselta mobiilinumerolta, mutta niistä poiketen se mahdollistaa viestien vastaanottamisen minkä tahansa maan matkapuhelinliittymään.

Longcode-numeroita käytetään monissa eri yhteyksissä, mutta yksi yleinen käyttöalue on yritysten ja organisaatioiden käyttö tekstiviestiviestinnässä. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat:

  1. Asiakaspalvelu: Yritykset voivat käyttää longcode-numeroita tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden lähettää tekstiviestejä kysymyksistä, palautteista tai tuen pyynnöistä.
  2. Viestintä ja ilmoitukset: Organisaatiot voivat lähettää tietoja tai ilmoituksia tekstiviesteinä longcode numerosta. Tämä voi sisältää esimerkiksi tilausvahvistuksia, tapahtumamuistutuksia tai muita tärkeitä ilmoituksia.
  3. Palautteenkeruu: Yritykset voivat pyytää asiakkaiden palautetta tekstiviestien avulla. Longcode-numero mahdollistaa kätevän tavan vastata palautteeseen.
  4. Äänestykset ja kilpailut: Longcode-numeroita voidaan käyttää äänestysten ja kilpailujen järjestämiseen. Asiakkaat voivat äänestää tai osallistua kilpailuihin lähettämällä tekstiviestejä.
  5. Markkinointi: Yritykset voivat käyttää longcode-numeroita markkinointikampanjoissa, kuten tarjousten jakamisessa tai mainosten vastaanottamisessa.

Longcode-numerot eroavat lyhytkoodinumeroista pituutensa ja käyttötarkoituksensa suhteen. Ne tarjoavat organisaatioille mahdollisuuden käyttää tekstiviestipalveluja ilman lyhytkoodinumeroiden rajoituksia ja lisäävät viestinnän henkilökohtaisuutta.

Ryhmätekstiviestit

Mobiilimarkkinointia kustannustehokkaasti

Ratkaisumme